You will be okay

Tredje veterinärbesöket avklarat. Dränen togs bort och nu gäller det att hålla rent och hålla ett av hålen öppna så all skit kan rinna ut så det inte blir ännu en böld. På tisdag är det återbesök för att se om det läker som det ska.
Hon är sitt pigga gamola jag igen, men det märks att det blir lite jobbigt att gå för långt. Idag ska vi gå en timme ungefär, det borde hon klara. Men det blir vila för henne ett tag till, ingen lek förrän såren är helt läkta och all svullnad har lagt sig. Träningen är lagd på is för hennes del.
Jag hade tänkt satsa på drag i vinter, och får hon ta det lite piano nu borde hon vara återställd tills det är lämpligt att dra.
Det känns iallafall jätteskönt att det är påväg åt rätt håll.

Imorgon åker jag och Arach till Hamrånge, måste komma ihåg att packa ner spårlina, sele och kamera!
Nu ska vi ut och gå med Sanna och kineserna, sen ska jag färga håret.

Happy Halloween, eller?

Hösten och Halloween går ju hand i hand, och svart och orange är ju Halloween-färger så bloggen får se ut såhär tills vidare. Rött, gult, orange och brunt är jättesnyggt ute i naturen men på min blogg? Not so much...

Idag har jag inte gjort många knop, har sovit hela eftermiddagen. Har gått två längre rundor idag och hundarna är uttråkade! Men på tisdag blir det jobba av för Arach men Smilla måste ta det lugnt ett tag framöver.

Steg 1 i mitt 3-stegs program "Färga håret" är avklarat, resultatet so far får ni se på bilden jag lägger ut i det här inlägget. Ska göra steg 2 alldeles strax, och the final step imorgon. Förhoppningsvis blir det bra.

Skitroligt inlägg, eller hur...?

Mysbild på mig och min prins!

Krångel

Okej, jag vet inte vad det är för fel men den nya layouten syns inte. Suck.
Den kanske kommer, vi får se.