Work work

Skoldagen var rätt lugn idag, vi hade foderlära och efter lunch gick vi ut med hundarna och dom nya ettorna. Visade promenadväg, berättade om hundarna, pratade lite allmänt och det var ett schysst gäng nya tjejer! Dom flesta hade egen hund och det verkade vara brudar med lite skinn på näsan, sånt gillar vi.
 
Efter skolan åkte jag hem, sov (haha idiot...) och sen åkte jag och handlade lite som jag kan ha med mig under helgen. Jobbar ju alla tre dagar på utställningen i Högbo, kommer bli jättekul och eftersom det kommer visas inte mindre än 35 flattar, 15 tervar, 12 aussies och 6 corgis så kommer det nog bli en bra helg. Totala antalet hundar är typ 2784 så det kommer helt klart finnas att titta på. Vilka arbetsuppgifter jag har vet jag inte en, det visar sig. 
Och min buss går kvart över 4 imorgon, så min klocka är ställd på 03.00, det ni,
 
Så, jag ska ut med banditos och sen försöka sova. CIAO!

I skogen kan jag tänka klart

Försov mig imorse, rusade upp, ner, in på toa, in i tvättstugan, klädde på mig, fixade mig någorlunda, satte upp håret, snörade på mig docsen, borstade tänderna, rusade ut med hundarna, in igen, tog väskan och sen marscherade jag till bussen. Då kände jag hur äckligt kallt det var och jag hade bara min hoodie som inte alls är tjock så medan jag väntade på bussen höl jag på frysa ihjäl.
 
Skoldagen började i Vallshage där vi skulle rota kryp och annat äckel, tillbaka till skolan, lunch, lång rast, mentorstid, kommunikation, skolfoto och sen åkte jag hem. 
Det blev 2 timmar i skogen med Daniel och Kia, jag var så trött så jag kunde verkligen inte vara seriös, jag skrattade åt allt och måste ha varit hur jobbig som helst. Sen lämnade jag Smilla hemma och så gick vi till skolan där Arach och Kia fick leka i en halvtimme. När jag sen kom hem serverade jag hundarna middag, käkade själv och sen dess har jag legat klubbad i sängen, jag är sååå jävla trött. Håller på kolla på LOL, verkligen ingen höjdarfilm med grabbarna är snygga så den får gå ändå, haha.
Kul inlägg, jo men visst. Nu ska jag ut på kvällskiss så jag kan kolla klart på filmen och sen sova.

Lördag

Vaknade vid 11, fixade mig, tog ut hundarna och sen åkte jag och Vicky in till Gävle och hämtade upp M och Iz. Åkte till Valbo och uträttade diverse ärenden, käkade och åkte hem. Gick ut på en gång så hundarna fick lattja och sen kom Daniel och Kia. Tyvärr funkar Kia och Iz inte alls ihop, dom rök ihop ordentligt två gånger så vi bestämde oss för att promenera istället. Gick en sväng, satte oss på en gräsmatta och chillade, gick till skolan vid mig och satte oss och chillade ett tag innan jag och M gick hem till mig igen. Vi käkade tacos, sen snörade hon om mina docs med mina nya röd/svarta snören. Blev hur snyggt som helst! Jag gjorde kamptrasor under tiden, mycket uppskattat av Arach som har ganska dåligt föremålsintresse och kamplust i övrigt. När vi var klara tog vi ut tervgrabbarna för träning och Arach var verkligen hur duktig som helst. Måste jobba på med fokusen men han var så duktig idag och han kampade på som tusan med dom nya trasorna - man tager vad man haver, billigt och jävligt bra! Izens fria följ ser fortfarande asbra ut och dom kommer verkligen kunna gå hur långt som helst. Brukslägret kommer bli väldigt nyttigt för både M och Iz, eftersom bruks är det dom vill syssla med. Så både jag och M peppar ihjäl till september!
 
Efter träningen gick vi in och åt kinamat, haha. M hade mig sig en hel bytta så nu är vi mätta och belåtna. Efter det fixade jag hennes naglar, tankade hem filmer och sen cyklade vi till Preem för att köpa cigg. M har aldrig cyklat med Iz förr så jag tog på mig att göra det, tillsammans med Arach. Men eftersom Smilla är så jävla mammig och knäpp så fick jag cykla med alla tre, det var inga som helst problem, Iz drog en del och sprang lite väl nära framhjulet till och från men för att vara första gången gick det kanon. Så passa dig, Cesar Milan, jag är dig i hasorna med att motionera många hundar samtidigt!
 
Nu är vi hemma, trötta och nöjda med dagen och snart är det filmdags, American Pie - The naked mile och MP - Ghost protocol ska vi se.