Tisdag

Idag har jag spenderat mest tid framför datorn, med ett block, en penna, en miniräknare och diverse sidor om boende i Paris och London. Hej övertaggad tjej. men grejen är att jag drömt om att tågluffa i flera år och nu när jag troligtvis har möjlighet så vill jag verkligen passa på.
 
Men vi har även hunnit med promenad, lek och slagsmål med Daniel och Kia. Jävla tikar alltså, rök ihop som bara fan och när jag skulle gå emellan fick jag två rejäla bett i benet och Daniel fick en fläskläpp. Men efter en stunds promenerande var det absolut inga problem, dom gick bredvid varandra, nosade på samma fläck, nosade på varandra. Känns skönt att man iallafall kan promenera ihop utan att dom vill ha ihjäl varandra. Arach var lika cool som alltid, han lägger sig aldrig i slagsmål, vilket är otroligt skönt.
 
Klockan är ställd på halv 6, puh. Tvivlar på att jag ens hinner somna innan dess. Men jag ska väl slå på en film och försöka så jag orkar med morgondagen.
 

We're taking the train

Det har varit ett par riktigt sega dagar nu. Igårkväll fick Arach leka med Kia en stund och på hemvägen körde vi lite lydnad, och idag har det åskat som bara fan och jag vet inte om jag litar på vädret tillräckligt för att ge mig ut på nån längre sväng. Smilla har varit helnervig och först nu har hon lugnat sig och ligger och vilar. Arach reagerar väldigt lite på åska sålänge han är inomhus, vilket är väldigt skönt.
 
Imorgon klockan 07.30 har vi operationstid, Ingegerd skjutsar dit och hem. Väldigt skönt, då jag var lite orolig hur vi skulle ta oss hem men det ordnade sig.
 
Och nästa sommar ska jag och M eventuellt tågluffa! Hoppas verkligen att det blir av, skulle vara grymt. Då åker vi från Sverige till Köpenhamn, Belgien, England, Frankrike och sen avslutar vi med 5 dagars Ozorafestival. Då bor vi på hostels i London och Paris, sover på station i Belgien då vi bara passerar där under knappt ett dygn. Man lär tänka primitivt, och hostels kan man bo på väldigt billigt. Under Ozora bor vi i tält, såklart.
Jag ville ju tågluffa i UK men jag blev så himla sugen på Paris när jag såg hur enkelt det var att ta tåget dit så jag får nöja mig med England - men det blir bra det också. Jag har ingen aning om vad M har för intresse i Frankrike och England, men hon är en trogen vän och eftersom jag gick med på Ozora så följer hon med på vad det än är för ställen jag vill åka till. Jag älskar den tjejen! Och snäll som jag är så byter vi tåg i Belgien istället för Nederländerna så eventuellt vi kan åka och hälsa på nån uppfödare av Malinois inför M's framtida import.
 
Jag taggar ihjäl mig här, jag har alltid drömt om att tågluffa! Nu jävlar lär det bli av också, dags att börja lägga ihop en resebudget.
 

Nattsudd #2

Solsemester i all ära men faaaan vad jag vill åka till UK! Tågluffa och bo på hostels, kolla in den brittiska landsbygden, röja på Londons nattklubbar, besöka Loch Ness och filosofera om huruvida odjuret finns eller inte, sitta på en parkbänk i Glasgow och lyssna på den underbara accenten, knata runt på gatorna i regnet och önska att jag befann mig på en solig strand, besöka Madame Tussauds och Sherlock Holmes museet. Åååh jag vill åka! Måste bara hitta någon som är sugen på att hänga med, fixa en resebudget, hundvakt och ett regnställ - för jag SKA till UK!