Arachs förra ägare Lisa var hit nyss och pratade lite. Dels om att jag ska passa hennes ena collie Selma och deras valp som dom hämtar på söndag, en liten samojedtjej den 21-22 april. Gaash, min valpsjuka kommer bli extrem! Ska bli så roligt, var längesen jag fick mysa med en valpis.
Och sen pratade vi om något ännu roligare. Jag har ju haft Arach sen i augusti då vi skrev ett personligt kontrakt, att han skulle bo hos mig på livstid men stå som hennes hund. Jag har alltså varit livstidsfodervärd åt honom. Nu frågade hon "går det bra med honom?" och jag svarade ja. "Du har aldrig ångrat dig?" och jag svarade helt ärligt att nej, det har jag inte. För det har jag faktiskt aldrig gjort. Jag visste att det skulle bli en stor skillnad på att äga en ovanligt lugn aussiedam till att äga både en aussie och en belgare. Jag var medveten om hur mycket hund en belgare faktiskt är, och även fast jag aldrig trodde jag skulle äga en så är valet att ta honom ett utav dom bästa jag gjort. Klickar det med en belgare, då är det så. Och det har verkligen gjort det. Jag och Arach är två matchande bitar utav ett pussel, han hör hemma med mig och jag älskar den hunden så extremt. Jag och Smilla är en och samma själ i olika kroppar, men Arach var den där lilla biten som fattades för att vi skulle få våran underbara trio. Smilla älskar Arach och det är en så viktig del.
Och nu ska han skrivas över på mig. Vi ska göra ägarbyte och han blir min, på riktigt.

Imorse var mitt liv rätt kasst och nu är det helt plötsligt jättebra. Jag har världens bästa hundar och imorgon får jag träffa min saknade M! Livet är rätt bra faktiskt.

Corgi

Kollar Corgi-kennlar så mitt hjärta blöder. Längtar såååå tills det blir valpdax!
Hittade en jättefin kennel med så fina hundar, men tyvärr har höfterna på dom senaste kullarna varit i botten, så det är bara att leta vidare. Vill ha valp från den absolut bästa kenneln, så det är ju faktiskt tur att jag har tid på mig att leta. Färgen har ingen betydelse men det hade varit så läckert med en BM med blå ögon. Fast jag tycker brindle och trefärgad är så fint det med. Därför har färgen ingen betydelse, eftersom jag inte kan välja, haha. Det viktigaste är ju hur hunden är, inte hur den ser ut.

Hittills har jag bara hittat utställningskennlar, vilket är lite tråkigt. Hade velat ha från arbetslinjer, men med fin exteriör. Förhoppningsvis hittar jag någon som satsar på både arbete och utställning.

Nu lär jag fixa mig innan vi åker till Gävle, sen ska jag kika vidare.

Found it!

Igår inhandlades en Furminator och hundmat. Köpte Brit Premium Light till Smilla, och jag tror jag har hittat drömfodret! Den enda nackdelen är att det inte är svensktillverkat, men allt annat är kalasbra. Så nu blir det BP till mina hundar! Tjejen på djuraffären var eld och lågor när jag kollade på fodret och dom var jättestolta över att få sälja det. Det är ett relativt nytt foder men jag tror det blir jättebra. Hon tycker om det iallafall. Sen finns det i många olika sorter vilket också är bra. Smilla behöver ju Light och Arach vanlig Adult. Han ska få äta upp deras gamla foder och sen ska han också få byta.

Furminatorn funkar kalasbra den också, vilken dröm! Smilla fäller ju som fan nu så det var skönt att dra bort det mesta så man slipper se hårtussar vart man än kollar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, senare ska jag och mamma hämta Ingegerd och hundarna som ska vara här i helgen.