Burn i hell

Jag hade en jättebra dag. Fram tills alldeles nyss.

Jag tog ut hundarna på baksidan så dom skulle få kissa innan jag hoppade in i duschen. Eftersom jag inte trodde att någon av dom skulle bajsa så tog jag inte med någon påse, men Smilla satte sig typ 20 cm utanför våran gård och då börjar grannen (som för övrigt kastar kattbajs på våran gård och hotar våra katter för jämnan) knacka på fönstret och då var jag redan påväg för att hämta en påse. När jag och hundarna kommer ut igen står han på sin gård och gapar om att jag måste plocka upp skiten och då viftar jag med påsen och säger att jag är påväg. Då börjar han skrika om att jag fan inte kan rasta hundarna på hans (?!) tomt, vilket jag inte ens gjorde. Med tanke på all annan skit han håller på med hela tiden så rann bägaren över och jag sa lugnt att jag inte orkade med honom längre och att han bara skulle vara tyst. Då började han skrika och Smilla började skälla på honom (han var på sin sida av staketet och vi på andra) och han stirrar henne i ögonen och skriker "HÅLL KÄFTEN PÅ DIG!" och där, mina damer och herrar, försvann all min artighet och allt lugn jag hade. Okej om han vill skrika på mig, fine, men börjar han ge sig på mina hundar, (som han sprutat vatten på förut av ingen jävla anledning) då får han helt enkelt ta emot min vrede (haha..). Jag rabblar en ramsa om hur dum i huvudet han är som inte kan bete sig som en vuxen människa varpå han börjar härma mig som en liten småunge, sen gapar han på om hur puckad jag är, att jag är en CP-apa och ett jävla kart. När jag frågar vad ett kart är för något säger han "det vet du väl". Nej, det är därför jag frågar? När jag klargjort att jag inte vet vad ett kart är så säger han "men börja skolan då för fan!".

Så, han kallade mig puckad, dum i huvudet, CP-apa, spån och kart - vilket jag inte ens vet vad det är.
Den här människan är alltså 60+, kastar kattskit på vår gård, sprutar vatten på mina hundar över staketet och hotar att köra över våra katter, ropar saker såsom "kattjävel" åt dom, och trots allt detta har vi försökt hålla oss på god fot med honom men nu får det fan ta och räcka. Vad fan är det med vuxna människor? Majoriteten är ju fan helt jävla bakom flötet.
Ringde mamma och var så jävla förbannad så tårarna bara sprutade, jag har seriöst aldrig varit så jävla arg i hela mitt liv. Lugnade iallafall ner mig lite när jag pratat med mamma och för att lugna mig ytterligare ringde jag bästa Mandana och pratade ur mig allt. Nu har jag lugnat mig så pass att jag inte är på vippen att kasta sönder hans fönster.

Så tack så mycket, ditt patetiska as, för att du förstörde min helt perfekta dag. Tack så jävla mycket.
Det är jag som pissar på din grav sen, bara så du vet.

Dagen.

Klockan 08.30 var jag och Smilla i skolan för att jag skulle skriva prov, gick jättebra och jag kände mig säker på alla frågor. Efter det satt jag och pratade lite med några andra som var tidiga och halv 10 kom resten av gänget. Vi förberedde lite på torget och sen tränades det, vi åt lunch och tränade lite till. Sen gick jag, Johanna och Mandana till gävleborgs Zoo för att hämta sponsorpriserna och klockan 12 kickade tävlingen igång. Det regnade konstant, det var iskallt och efter att ha varit ute i regnet i 2 timmar var jag rätt säker på att det skulle gå åt pipsvängen för mig och Smilla. Vi startade som nummer 6 och var dyngsura och kalla men vi kammade hem segern med 151,5 poäng!

Jag är så stolt över henne, apportbocken klarade hon så himla fint och vi fick en 9a på det - helt oväntat! Vi fick även ett bonuspris för bäst samarbete och trots flera timmar ute i kylan så är jag alldeles varm inombords, min fina lilla tjej var så duktig trots att hon slarvade på både ställandet och läggandet.
Efteråt kom det fram en man som ville prata Aussie, han var intresserad av rasen och hade funderingar på att skaffa en så jag berättade lite om den och sa även att även utan tävlingsambitioner kan rasen vara helt rätt. Det var ett trevligt avslut och jag berättar mer än gärna om Aussien för folk som är intresserade.

Mandana och Izor blev inte placerade men deras linförighet var galet snygg och Iz har verkligen framtiden för sig. Dom kommer bli svårslagna när dom väl får koll på läget och han kan nog komma hur långt som helst.

Helt klart en bra dag, både jag och Smilla är helt slut i både kropp och knopp. En långpromenad och ett träningspass med Arach väntar innan jag får slänga mig på soffan, och imorgon är jag ledig, tack och lov.

Världens bästa hund!

Vi kammade hem första pris och extrapris för bäst samarbete. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har världens bästa hund!

Trots att det regnade och var iskallt så gjorde hon det så himla bra, min älskade tjej! <3