Snow

Och städningen fortsätter. Nu har jag precis klorerat hela badrummet så jag är alldeles yr, ska torka golvet där och i mitt rum och sen kan jag äntligen dressa på mig själv och hundarna med vinterkläder och reflexer och dra ut på långpromenad! Det är en del snö här nu och hundarna var helt galna tidigare idag, överskottsenergi och snö är ingen bra kombo för mina armar.
 
Men nu kan vi äntligen börja dra! Tjohoo.Tro om man ska sela på terven så han får jobba lite extra under promenaden. Det återstår att se, nu ska jag torka golven.

Städning och sånt

Snön har blaskat ner hela dagen och vi har börjat städa inför advent. Imorgon ska det pyntas och nu är det inte långt kvar till jul!
Imorse följde jag med Vicky till vårdcentralen, därefter åkte vi och handlade och sen sov jag, länge. Sen var det ut på en iskall, blöt och ruggig promenad, men hundarna hade roligt iallafall och det är ju huvudsaken. Igår tränade vi tricks för första gången på evigheter, men jag har lite hjärnsläpp på nya trick att lära dom. Trickträning är ju perfekt nu när det är sådär råkallt och blåsigt eftersom det funkar utmärkt att träna inomhus eftersom Smillas ben inte klarar kylan om hon måste vara stilla mycket. BoT-benskydd ska beställas så fort som möjligt dock, så vi kan träna utomhus i vinter. En inomhushall hade varit underbart men man tager vad man haver.

Supervettigt inlägg, men jag lär ju fylla ut med något.

New haircut!

Var till frisören och klippte mig idag, jävligt behövligt! Toppade, tunnade ur och klippte lugg. Jag är nöjd!
Det blir en hel del jobb med luggen pga min virvel, men jag trivs i lugg så det är värt det. Alla tycker även att jag ser mycket snällare ut i hellugg, haha.