I miss you guys!

Jag saknar mina fina banditer så himla mycket! Livet är verkligen dötrist utan dem, skönt att vara hundledig? Inte det minsta! Jag vill gå långa promenader, träna, mysa och bara vara med dem. Vill borra ner huvudet i Smillas mjuka päls och om och om igen berätta hur mycket jag älskar henne, jag vill brottas med Arach och sitta på golvet med honom i knäet eler ligga i soffan med hans huvud på axeln och bara njuta över att ha dem mest fantastiska hundarna i mitt liv. Bara 10 dagar kvar nu, längtar så himla mcket!
 
 
 
Man blir ju nästan gråtfärdig, men nu ska jag fokusera på att njuta av den sista tiden i England för den här gången, och lyckligtvis följer Jake med till Sverige igen så det blir inget tufft avsked att gruva sig för. Jag kan helt enkelt slappna av, njuta av sommaren och sen ha alla mina älsklingar tillsammans. <3

michelangelo's

Igår var vi på date, 5 officiella månader firade vi. Det är helt otroligt att det redan gått 5 månader sen jag mötte honom på Arlanda för första gången!
Vi gick till Michelangelo's, en italiensk liten restaurang i Buxton där vi åt tre rätters och hade det mysigt. Jakes mamma hade lockat mitt hår och jag fick låna en jättesöt blå/blommig klänning eftersom jag inte hittat en enda klänning jag gillade, vare sig i Chesterfield, Buxton eller Manchester som vi åkte till i måndags. 
Det var en mysig middag och när vi kom hem kollade vi på film och myste innan jag slocknade som ett ljus.
 
Idag ska jag och Jake bjuda Josh och Janet på tacos. Dem äter inte det här i England men Jake blev störtförtjust när han åt det hos mig sist så igår handlade vi grejer till det, så det ska bli intressant att se vad dem tycker. 
 
Ja, det var väl det. Tänkte bara uppdatera en snabbis!
 
 

BBQ

Idag ska vi ha en barbeque! Jake är på jobbet nu men när han kommer hem ska vi grilla á la brittiskt. Dem gör inte som oss i Sverige så det ska bli intressant. 
Jag är dödstrött at the moment, tänkte ta en dusch men är så trött så jag väntar nog tills Jake är tillbaka. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. man vill ju se lite halvfin ut men det är så varmt så det enda som funkar är shorts och linne. Jävligt glamouröst, eller?
 
Åh, en lite rolig grej. Jag har typ hintat flera gånger att jag skulle uppskatta att få en blomma, lite på skoj så där. Jake har sagt att jag kommer få blommor när han får tillfälle att överraska mig med dem, och idag när vi satte oss i bilen för att skjutsa honom till jobbet så sa han "oh yeah, here you go babe" och jag bara "what?" och så räcker han mig en jättefin röd ros. Josh säger något i stil med att han glömde rosen i bilen under hela natten och jag frågar vart han fick den ifrån. Tydligen hade hans chef gett all personal en varsin ros igår. Ni kan ju tänka er hur speciell jag kände mig, första gången han ger mig en blomma och den var inte ens till mig, haha! Men rosen är fin och det är ju tanken som räknas.
 
Nu ska jag gå ner och ta en cigg och därefter se om jag orkar göra något vettigt.