God morgon!

Eller ja, förmiddag. Idag är det 12 dagar kvar till skolavslutning, 12 dagar kvar till sommarlov! Så jävla skönt. Något som är mindre skönt är att jag och Jake pratade igår och kom fram till att jag ska åka ner först i Juli, för att vi ska kunna flyga tillbaka till Sverige i Augusti tillsammans. Vi kommer då vara tillsammans i ungefär 6 veckor, vilket är helt fantastiskt och jag ser verkligen fram emot det, men det betyder att vi inte kommer ses på 6½ vecka också. Men å andra sidan så är 6 veckor tillsammans helt klart bättre än att jag åker dit i två veckor i Juni och så är han här två veckor i Augusti. Och med dem här veckorna som är innan jag åker hinner jag spara pengar, jobba och fokusera på hundarna eftersom jag kommer bli borta ett tag.
 
Dagens planer är inte riktigt bestämda än, först och främst måste jag kliva upp ur sängen. Men jag ska fortsätta träna Arach med ordentlig störning så jag får hålla utkik efter när det är mycket ungar ute på lekplatsen. Men nu måste jag gå upp och gå ut med banditerna innan vi startar dagen ordentligt!

Kvällspromenad

Kom precis in från en 2 timmars kvällspromenad med Sanna och Daniel. Det var så välbehövligt! Hundarna skötte sig exemplariskt och det var en perfekt kväll för en långpromenad, helt klart. 10 minuter efter att vi kommit in började det spöregna, så en rejäl tajming hade vi också.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på The last train to Auschwitz i väntan på att Jake ska komma hem från jobbet, för då blir det skypedejt! Har knappt pratat med karl idag, saknar honom så jag nästan går sönder.