Hello again England

Resan ner gick bra, allt flöt på fint och jag var inte helt vilse på Kastrup heller men jävlar vilken stor flygplats. Riktigt fin med mycket shoppingmöjligheter men jag hade bara en timme på mig att hitta min gate och den där timmen räckte precis så det fanns inte nån tid över till att kika runt. På måndag har jag lite över två timmar på mig om jag inte minns fel så då kan jag passa på att kika runt lite.

Väl framme så var jag helt slut. Vi åt lite och sen la jag mig ner och somnade. Det blev en powernap på över 3 timmar och sen käkade vi pizza. Vi tänkte kolla på film men jag somnade och vaknade nu på morgonen, runt halv 8. Jag känner mig utvilad och pigg så gårdagens sömn var nog nödvändigt.

Idag ska vi åka till Chezzy och köpa julklappar, jultröjor och sen ska vi käka på Frankie and Benny's. Sen tänker jag dekorera pepparkakor, Janet köpte ett kit åt mig med tillbehör till dekorationen. 
Jag är så pepp på julen! Trots avsaknaden av snö så blir det nog helmysigt.

Nu ska jag försöka väcka Jake, är fan ashungrig.

Flygplatshäng

Sitter just nu på Arlanda, har precis ätit en svindyr frukost och ska boarda om 10 minuter. Jag mellanlandar i Danmark och är framme i England kl 09.30. Längtar! 

Slutspurten

Nästa vecka är det dags för terminens andra och sista träff på skolan. Vi ska presentera våra temauppgifter så jag planerar min presentation för fullt. Jag skrev om veganism och djurrättsaktivism så jag har precis beställt lite material från Djurens Rätt att dela ut under presentationen. Jag är skapligt nervös, jag hatar verkligen att vara center of attention men det är bara att försöka hålla nerverna i styr. Jag ska göra i ordning lite stödlappar, det känns som en rätt trygg grej att ha ifall man tappar tråden. Det är mycket plugg nu så här innan jullovet så det ska bli skönt med ett par veckors paus innan vårterminen drar igång. 
 
Den här terminen har verkligen gått fort. Snart är studieåret över och jag vet liksom inte vad jag vill göra när det är färdigt. Tanken var att att söka in till universitetet, men nu känner jag att det kanske inte är det jag vill göra trots allt. I alla fall inte just nu. Det finns lite lösa idéer på vad framtiden kan ha att erbjuda men det är ännu så pass osäkert så jag vill inte planera något utifrån det, åtminstone inte än. Jag vet ju vad jag vill egentligen, men arbetsmarknaden ser ju tyvärr ut som den gör vilket gör det svårt för sådana idéer och planer att gå i lås. Just nu är det nog bara att vänta och se vad om händer längre fram, mer än så kan jag inte riktigt göra. 
 
Bortsett från lite studie- och framtidsstress så flyter vardagen på. Jag längtar som en liten unge till jul och idag är det bara 13 dagar kvar tills jag flyger till England. 13 dagar liksom, vart tar dagarna vägen? Fast samtidigt så kan 13 dagar kännas väldigt långa också när man saknar sin favoritperson galet mycket. Lyckligtvis har jag som sagt en del att göra innan jul så jag behöver inte direkt sitta sysslolös.