Hemma efter närträffen

Igår eftermiddag kom jag hem efter tre dagar på närträff. Jag gjorde ett par matteprov och för övriga kurser gick vi igenom vad som ska göras under terminen. Jag ska få tag på en bok, Lila hibiskus som kommer vara mitt underlag till terminens första arbete som är rapportskrivning med etik och moral som grund.
Nu är jag redo för termin nummer 2 så jag ska se vart jag kan få tag i boken och sen bara köra på med allt annat.
 
När jag kom hem igår bakade jag chokladcupcakes med salt karamellfrosting. Utan tvekan dom godaste cupcakes jag provat och frosting blev riktigt bra den med. Jag skulle behöva en receptbok så att man lätt kan hålla koll på alla recept man testat och gillar. När baket var färdigt skypade jag med Jake en stund innan hundarna fick sin kvällspromenad och sen gick jag och la mig. Jag var så trött och sov till kl 8 imorse. 
Jag ska snart ta en dusch och äta en sen frukost, sen ska vi ner till C och säga hej. Dagiset har flyttat till den nybyggda lokalen nu, jag har ju varit där flera gånger under byggets gång men inte sen det blev helt färdigt och nu är hela verksamheten flyttad så jag är ju jättenyfiken på att se hur det blev. 

Kommentera här: