Helt meningslöst inlägg

Känns bra att jag inte uppdaterat alls sen i typ söndags. Fast vi har inte gjort något speciellt sen dess heller. Men syrran klarade körkortet igår, så grattis!

Idag har hundarna fått kommit in på skolan och kollat läget medans jag provade täcken på dem. Matilda hade köpt två täcken åt sin hund som var för stora så jag tänkte att jag kunde testa dem på Smilla och Arach, och visst passade dem! Nu har dem skitsnygga, matchande blåa täcken att lulla runt i när det blir riktigt kallt.

Annars händer det inte mycket, vi kämpar på med lydnadsmomenten, julen närmar sig med stormsteg och jag kommer nog ha den sämsta julen någonsin, vilket suger riktigt hårt eftersom jag älskar julen, och julafton... Men mer om det i ett annat inlägg om/när jag har tid och lust.

Min fina, fina Arach har retat gallfeber på mig idag, han förstår inte alls varför matte tjatar om att man ska gå fint i kopplet. "Vadå jag vet att du kan? Klart jag kan, men hur roligt är det då?" Så känns det som att han säger när jag blir less oc han tittar på mig med den där blicken som bara han kan ge. Tur att jag älskar gossen så mycket! Haha nej jag skojar, men den hunden ger mig gråa hår ibland. Jag säger då det, har man ingen humor bör man inte skaffa belgare!

Men nu ska jag, belgarn och aussien göra kväller!