Redo nu ju.

Idag har jag väl inte varit sådär jätteproduktiv, jag har mest legat och varit jättenervös över morgondagen, men jag har iallafall gått igenom mitt smink, valt ut vilka nagellack jag ska ha med mig (vilket inte var det enklaste...) och så gick jag till MM och köpte lite hygienprylar som jag packat ner. Så all packning är mer eller mindre klar, jag måste bara bestämma om jag ska ett handbagage med mig eller inte. Resväskan väger bara 11 kg så jag har fortfarande 9 kg till godo, och det ska ska ner nu är docsen och hårgrejer. Så jag skippar kanske handbagaget och tar laddare och såna grejer i min vanliga väska. Det visar sig väl imorgon vad jag bestämmer mig för.
 
Ringde och väckte Jake imorse för att berätta hur nervös jag var och precis som förväntat så lyckades han lugna mig betydligt. Jag är verkligen inget fan av att flyga, men det känns ändå som att det kommer gå skapligt. 
 
Nu på kvällskvisten tog vi en liten sväng med Sanna och kineserna, pratade lite om min resa till England och hennes till Hawaii/New York som hon ska på i sommar. Trevligt sällskap som vanligt och nu sitter jag bara och degar. Vi åker mot Arlanda vid 3 imrgon, planet går 18.35 så jag vill vara där i god tid med tanke på vilket jäkla klantarsle jag är så lär jag ha tid på mig för misstag, haha.
Ska gå upp rätt tidigt så jag hinner med en långpromenad med hundarna, kommer sakna dom så mycket men vet att dom kommer ha det kalasbra med mamma och Mats.