Helgens bravader

I fredags åkte vi som sagt in till Gävle för att sova över hos Mandana och Izor. M och Iz mötte oss när vi hoppade av bussen och sen promenerade vi hem till dem för att lämna mina grejer och sen drog vi ut på promenad. Vi gick längst ett naturreservat tills vi kom fram till T-udden där hundarna badade en stund innan i började promenera tillbaka. Alla tre fick en rejäl dos med tokfnatt och drog iväg som galna antiloper och Arach hade all fokus på Izor så han hann inte se trädet på sin vänsta sida så han kraschade rejält med vänsteraxeln. Tack och lov så markerade han ingenting trots den hårda smällen, men jag var ändå orolig men under hela promenaden tillbaka gick han rent och visade absolut ingenting. Innan vi gick hem till M igen släppte vi hundarna i en stor rastgård som varit en fotbollsplan så att de kunde springa sig torra men de var rätt nöjda alla tre så det dröjde inte länge innan vi gick hem. Efter en timmes vila visade Arach fortfarande ingenting så efter att vi tvåbenta käkat lite gick vi ut igen för att promenera en sväng med Tone och hennes två huskykillar. Det blev en kort sväng och så fick de strosa runt i rastgården innan de åkte hem och vi gick återigen hem till M. Resten av kvällen spenderades framför någr filmer innan vi somnade. I lördags tog vi först en morgonpromenad till rastgården innan vi åt frukost och Arach fick sig även lite borstning av M, hon var väl inte hans favoritperson efter det direkt. På eftermiddagen promenerade vi in till stan där vi tog bussen upp till Hemlingby köpcentrum där dem öppnat Grizzly Zoo och det var en suverän nyöppningskampanj så jag köpte 2 rullar bajspåsar, 1 kg leversnittar och 10 grisöron för 60 kr. Eftersom jag även köpte 2 kg leversnittar och 1.6 kg Frolic i torsdags så är hundarnas godisförråd fullt igen.
Vi promenerade sen tillbaka till stan istället för att ta bussen så hundarna fick sig en rejäl promenad. När vi kom till stan så väntade vi på min buss och vi åkte hemåt. Resten av lördagen var lugn, likaså söndagen då jag var så jäkla trött av någon anledning.
 
Idag har vi inte hunnit med någonting än. Jag kom hem från skolan för drygt en timme sen, det lutar mot att Mandana och Iz kommer hit och då ska vi till stranden men jag väntar fortfarande på svar. Om dem inte kan så promenerar vi antingen dit själva eller så kör vi rally istället. Men som sagt, det återstår att se! Och så något helt orelaterat till hund - Jake kommer om 11 dagar! Tjohoo!
 
Dessa två bilder beskriver grabbarna så jäkla bra! Arach som är en riktig surgubbe och så solstrålen Izor som tycker att allt är sååååååå himla trevligt!