Ny dator och Mellomys

I början på veckan gick min dator sönder så jag blev tvungen att köpa en ny. Jag har spenderat några dagar med att föra över allt från den gamla till den nya, installerat alla program jag använder och nu tror jag att det mesta är färdigt. Jag hade tidigare Windows 7 men har nu Windows 10 så det är mycket nytt som jag förhoppningsvis lär mig så småningom. Det är i alla fall skönt med en dator som fungerar ordentligt.
 
Igår var vi på genrepet avMelodifestivalens fjärde deltävling. En toppenkväll med familj och vänner. Det var mingel med tävlingar och annat skoj innan showen drog igång.Jag och Emelie vann 2kg choklad, massa tacoprodukter och jag vann en kryssning. Det delades ut gratis godis, chips och läsk, man kunde köpa hattar och andra melloprylar. Vi hade ju en plats i Gävle kommuns lounge där vi fick snacks och läsk. Vi hade grymma platser och som sagt, en riktig toppenkväll!
 
Idag skjutsade jag mina föräldrar till tågstationen då de åker till Prag imorgonbitti. Därefter åkte jag och hundarna till Sandbankarna för en promenad i det härliga vädret. Resten av dagen har vi slappat och nu ska vi ut på kvällsrastning innan läggdags.
 
 

Kommentera här: