Hem-hemma!

Nu är vi hemma på riktigt! Efter ett försenat flyg så landade vi på svensk mark kl 14 i fredags, Mats hämtade oss på flygplatsen och väntade med hundarna utanför terminalen. Det blev ett kärt återseende med aussiepussar och tervkramar innan vi satte oss i bilen och åkte hem. När vi kom hem blev det att snabbt packa upp oh packa om innan vi återigen satte hos i bilen och åkte mot Dalarna för en helg i stugan. Vi kom dit runt 9 på fredagkvällen så vi grillade korv i öppna spisen innan vi gick och la oss. På lördagen målade jag och Jake lister, dörrar och fönster i vardagsrummet och sovrummet medan mamma tapetserade klart i köket. Nu ska det bara tapetseras i vardagsrummet och sovrummet innan det är klart, men det är redan så himla fint och man kan absolut inte tro att det nästan var fallfärdigt för lite mer än ett år sedan.
På lördagskvällen kom Vicky och Emil så då grillade vi och hade det mysigt innan det var sängdags. Idag sov alla ut ordenligt men jag vaknade först så jag och hundarna tog en promenad i skogen då det äntligen var uppehåll. Det har spöregnat hela helgen så det var skönt att faktiskt kunna vistas ute en längre stund utan att bli genomblöt.
När vi kom tillbaka hade Vicky också vaknat och strax därpå började resten vakna till så vi grillade korv i öppna spisen innan vi packade ihop och städade upp.
 
Nu är vi hemma igen och det är riktigt skönt. Imorgon ska hundarna få sig en rejäl omgång med bad, borstning, kloklippning och tasstrimning. De är alldeles vita av färg eftersom de är så svårt att hålla sig borta från nymålade ytor.
 
 

Kommentera här: