Lördag

Nu har jag varit hemma i lite över en vecka och trots det så känns det så jävla jobbigt. Långdistans suger så jävla hårt. Men efter snart 3 år så är man ju van, även fast det inte blivit lättare med åren. 
 
Jag har i alla fall haft fullt upp sen jag kom hem. Hundar, plugg och jobb har ockuperat den mesta tiden och självklart är det så skönt att ha hundarna i närheten igen. Jag saknar skogen och skogspromenaderna så mycket när jag är iväg så vi har mest hängt i skogen, tränat uppletande och haft det bra. Jag hoppade även in på jobbet, två pass och sen har jag pluggat mycket också. 
 
Igår hjälpte jag C nere på Lillängens och när jag var klar där var det mer eller mindre bara att promenera hem, lämna hundarna och byta om innan jag åkte till Viken för att hämta Vicky, sen in till Gävle där vi först käkade och sen gick på bio för att se sista Hunger Games-filmen. Nu är den storyn över, jag undrar vad nästa hype blir!
 
Idag åkte vi till Älvkarleby för promenad med ett gäng. 7 hundar och 6 personer blev vi och det var en trevlig promenad! Solen sken och det var en fin runda runt älven, jäkligt kallt dock men jag skulle dragit på mig lite mer kläder bara. Hundarna skötte sig fint förutom att de drog på rejält i kopplen emellanåt. Visserligen är det ett förekommande problem under gemensamma promenader med hundar de inte är vana vid så det är ju en av anledningarna till att jag gärna deltar på sådana promenader, för att få bukt på det. Det är inget extremt, men tillräckligt för att det ska bli irriterande.
När rundan var avslutade åkte vi hem och sen sov jag typ hela dagen. Jag har haft så svårt att sova sen jag kom hem, jag har svårt att somna och när jag väl gör det så sover jag max 2 timmar, sen vaknar jag alldeles klarvaken och kan då inte somna om förrän framåt de tidiga morgontimmarna. Så jag har fått så lite sömn den senaste veckan eftersom jag gått upp tidigt för jobb osv så det var kanske välbehövligt att sova bort hela dagen. Jag hatar att kliva upp sent på dagarna, jag vill vakna tidigt och avskyr att slösa bort förmiddagarna så då sover jag knappt alls istället. Jag hoppas att det blir någon vändning på det här, det är otroligt stressande.
Hur som haver. Nu på kvällen blev det lördagsmys med mamma och Mats. Ost och kex framför en svensk komedi, rätt skönt avslut på den inte allt för ansträngande dagen.
 
 

Kommentera här: